Geniet van de tuin met onze

Zonwering

Onze zonweringen zijn ideaal voor diegenen die willen profiteren van natuurlijk licht, zonder last te hebben van overmatige warmte en hinderlijke schitteringen. We hebben een uitgebreid assortiment aan stijlen en ontwerpen om te voldoen aan de wensen van elke woning, bedrijf of gebouw.

De zonweringen bieden doeltreffende bescherming tegen de zon en zijn tevens de perfecte oplossing voor het reguleren van de binnentemperatuur. Ze zijn ontworpen om uw interieur te beschermen tegen te veel warmte en zonlicht, waardoor u een comfortabele leefomgeving kunt creëren.

Gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van garanties, bieden onze zonweringen jarenlang plezier. Bovendien zijn ze eenvoudig te bedienen en aan te passen aan uw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Zonwering

Even uit de zon

Een zonwering voor uw terrasoverkapping is meer dan welkom, vooral nu de zon zich steeds vaker laat zien in de lente en zomer. Heeft u advies nodig over wat het beste bij uw tuin past? Neem vrijblijvend contact op met Pierre.

Janssen Verandabouw zorgt voor een aangename temperatuur binnen uw overkapping

Beleef buiten als binnen

In toenemende mate besluiten mensen om hun huis uit te breiden met een overkapping. Janssen Verandabouw biedt een uitgebreid assortiment overkappingen. Een zonwering systeem helpt om de zon buiten uw overkapping te houden, zo kunt u ook van uw overkapping genieten bij tropische temperaturen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Laat je inspireren

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?