Geniet van de tuin met onze

Bouwpakketten

Geniet van het buitenleven onder uw eigen Douglas overkapping! De overkapping biedt een beschutte plek in uw tuin, waar u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten.

De Douglas overkappingen zijn in verschillende maten te verkrijgen. De nokhoogte is 260 cm en de doorloophoogte is 239 cm. De Douglas overkapping kan eenvoudig worden opgebouwd middels de handleiding, en kent veel opties om uw overkapping nog verder uit te breiden , waardoor u nog meer kunt genieten van het buitenleven.

Bouwpakketten

Douglas overkappingen

De overkapping is vervaardigd van gedroogd en fijn gezaagd lariks / douglas waardoor de overkapping onbehandeld een minimale levensduur heeft van circa 15 jaar. Douglas / lariks heeft doordat we een fijn gezaagde een mooie uitstraling en door zijn vlamstructuur en rode kleur een warme eigentijdse blik. Als U de douglas onbehandeld laat zal het hout wat uitdrogen en harder worden en een mooie  grijze natuurlijke kleur krijgen. Heeft U liever dat de douglas kleur behouden wordt en wilt u vergrijzing voorkomen dan kun u gebruik gemaakt van een buitenbeits. Dit voorkomt niet alleen vergrijzing, maar verlengt ook de levensduur. Behandel de overkapping dan circa elke 5 jaar het douglas  buiten beitsen behoud de kleur en verleng de levensduur. 

Wanneer u een overkapping plaatst is de fundering van groot belang, een goede fundering voorkomt namelijk verzakkingen en zorgt voor een langere levensduur. De fundering kan bestaan uit een beton poeren , een vlonder op palen of een schroeffundering. opsluitbanden voorkomen optrekkend vocht in de wanden en verlengen de levensduur van de overkapping.

Het platte dak is opgebouwd uit fijn bezaagd douglas dakbeschot en kan waterdicht worden afgewerkt met epdm dakfolie en aluminium daktrimmen. Een waterafvoer kan bestaan uit een achteruitloop of een onderuitloop naar keuze .

Verder zijn er nog verschillende keuzes zoals verlichting , elektrische terrasverwarming en schuifwanden van gehard glas. 

Levering als bouwpakket

Beleef buiten als binnen

De overkapping bestaat uit een bouwpakket dat bestaat uit voorbewerkte, gezaagde en ingekeepte onderdelen. Sommige onderdelen dienen nog op maat te worden afgezaagd. Daarnaast leveren wij het buitenverblijf inclusief een duidelijke handleiding, waardoor het plaatsen van het buitenverblijf eenvoudig en gemakkelijk is.

De overkappingen zijn naar eigen wens uit te breiden. Zo creëer je extra privacy en kun je optimaal genieten! Wil je de overkapping door ons laten plaatsen of heb je vragen over deze overkapping? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?