Geniet van de tuin met onze

Veranda

Haal het beste uit je tuin en het buitenleven, zelfs wanneer het weer niet helemaal meewerkt. Met een op maat gemaakte aluminium veranda is genieten altijd gegarandeerd. Bij Janssen Verandabouw ontwerpen we jouw veranda volledig naar jouw wensen en behoeften.

Of je nu houdt van een modern, strak design of juist de voorkeur geeft aan een klassieke uitstraling, bij ons heb je de keuze uit drie prachtige modellen. Onze vakmensen staan klaar om een veranda te creëren die perfect aansluit bij jouw stijl en levensstijl.

Veranda

Beleef buiten als binnen

Ervaar het plezier van de veranda’s van Janssen Verandabouw en geniet van het buitenleven met het comfort van binnen. Wilt u weten hoe we u kunnen bijstaan bij de realisatie van uw project? Aarzel niet om contact op te nemen met Pierre en ontvang vrijblijvend advies.

Personaliseer uw veranda bij Janssen Verandabouw

Er zijn diverse mogelijkheden om uw veranda aan te kleden, waardoor u de perfecte sfeer creëert. Bijvoorbeeld:

– Dak met polycarbonaat platen in helder of opaal
– Dak met 4.4 mm veiligheidsglas, beschikbaar in helder, opaal of getint
– Spiestukken voor de zijwangen
– Aluminium rabatdelen in de zijwangen
– Glazen schuifdeuren, helder of getint
– Zonwering op het dak
– Ingebouwde spotjes in de liggers
– Elektrische verwarming

Deze mogelijkheden zullen uitgebreid met u worden besproken wanneer we uw veranda komen inmeten. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een plaatsingsdatum, doorgaans ongeveer 15 werkdagen na de opdracht. Ons ervaren team zal de veranda in de meeste gevallen in slechts één dag plaatsen. Zo kunt u snel en optimaal genieten van uw nieuwe buitenruimte.

Inspiratie opdoen voor jouw toekomstige project

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?