Geniet van de tuin met onze

Overkappingen

Janssen Verandabouw is gespecialiseerd in het bouwen van overkappingen, tuinhuizen en luxe buitenverblijven. Wij streven ernaar om niet zomaar standaard constructies te creëren, maar tuin- of badhuizen die volledig aan uw wensen voldoen. Ons doel is om van uw verblijf een verlengstuk van uw woning en tuin te maken, waarin u zich op uw gemak voelt en van alle gemakken bent voorzien. Het moet als een tweede woonkamer dienen, waar u rustig een boek kunt lezen of met vrienden kunt genieten van een glaasje wijn, zonder het gevoel te hebben dat u buiten in de tuin zit. Bij Janssen Verandabouw bouwen we niet alleen structuren, maar creëren we leefruimtes die aansluiten bij uw levensstijl.

Overkappingen

Geniet van het buitenleven

Ervaar het plezier van de overkappingen van Janssen Verandabouw en geniet van het buitenleven met het comfort van binnen. Wilt u weten hoe we u kunnen bijstaan bij de realisatie van uw project? Aarzel niet om contact op te nemen met Pierre en ontvang vrijblijvend advies.

Janssen Verandabouw zorgt voor uw overkapping

Beleef buiten als binnen

In toenemende mate besluiten mensen om hun huis uit te breiden met een overkapping. Janssen Verandabouw biedt een uitgebreid assortiment overkappingen.

Luxe badhuis

Welke mogelijkheden zijn er bij het bouwen en inrichten van een luxe badhuis, en waar richten we ons voornamelijk op wanneer we samen met u aan tafel zitten om uw gewenste badhuis te realiseren? Allereerst kijken we naar de hoofdfunctie die het buitenverblijf moet vervullen. Vervolgens bespreken we uw verwachtingen en activiteiten die u in het buitenverblijf wilt ondernemen. Daarnaast bekijken we de gewenste stijl voor uw buitenverblijf, waarbij aspecten zoals grootte, uitstraling en materialen aan bod komen.

Door deze stappen met u door te nemen, krijgen wij een duidelijk beeld van uw wensen. Op basis daarvan gaan wij aan de slag met het maken van een ontwerp en stellen wij een passende offerte voor u op. In het vervolggesprek zullen wij onze ideeën met u delen en samen met u evalueren of deze ook daadwerkelijk aansluiten bij uw specifieke wensen.

Sauna

U kunt natuurlijk een eigen draai geven aan uw buitenverblijf. Een echte luxe is natuurlijk een sauna om lekker te relaxen na een lange werkdag. De sauna bevindt zich over het algemeen in het dichte gedeelte van het buitenverblijf. Dit is vaak in combinatie met een doucheruimte, zodat u van alle gemakken bent voorzien. Er zijn verschillende typen sauna’s te realiseren; het is dan ook aan u om aan te geven welk type uw voorkeur heeft. Dit kunnen modellen zijn waarin u alleen of met meerdere personen kunt verblijven. Al uw wensen worden samen besproken en er wordt een duidelijk beeld van gemaakt.

Jacuzzi / hottub

Een andere luxe is om een jacuzzi of hottub te plaatsen in uw buitenverblijf. Bij deze optie heeft u de keuze om deze gedeeltelijk in het binnenverblijf te plaatsen of achter een glazen wand, zodat u er ook in de winter optimaal van kunt genieten. Ook dit kan worden gecombineerd met een douche en/of omkleedruimte. De jacuzzi kan traditioneel op de bestaande vloer worden geplaatst, maar kan ook in de vloer worden verwerkt, zodat u niet via een trap de jacuzzi hoeft te betreden. Uiteraard wordt de jacuzzi/hottub aangesloten op de riolering, zodat u deze gemakkelijk kunt schoonmaken.

Buitenkeuken

Het plaatsen van een buitenkeuken in het buitenverblijf is natuurlijk een extra luxe waardoor u de functionaliteit van het buitenverblijf vergroot. Hierdoor kunt u heerlijk buiten koken en eten. Wat is er gezelliger dan met familie en/of vrienden in uw buitenverblijf te zitten en in de tussentijd een heerlijke maaltijd te bereiden, zonder dat u naar binnen hoeft te gaan in uw woning en uzelf afschermt van de anderen.

Houtkachel / gashaard

Ook is het plaatsen van een houtkachel of gashaard mogelijk. Dit is de laatste jaren zeer populair, vooral in combinatie met glazen schuifwanden. Deze combinatie zorgt ervoor dat de warmte in het buitenverblijf blijft. Dit is zeker een must als u in de winter ook optimaal wilt genieten. De glazen schuifwanden kunnen op verschillende manieren worden geplaatst, bijvoorbeeld door middel van aluminium kozijnen of glazen panelen in een schuifpaneel. Bij een gashaard hebben we twee mogelijkheden. Er kan een nieuwe leiding vanaf de woning naar het buitenverblijf worden gelegd, of de haard kan worden aangesloten op een gasfles die u makkelijk zelf kunt vernieuwen.

Janssen Verandabouw

Laat je inspireren

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?